Indlæser

Wallstickers

Stort udvalg af wallstickers til hjemmet, lige fra stuen til køkkenet,badeværelset eller børneværelset. Ensfarvede wallstickers i mange flotte farver og den bedste kvalitet.

Alt fra citater til billederaf dit barn, søde dyr til seje robotter, smukke prinsesser og flotte feer til den rigtige pige og store farlige monsters eller seje biler til de vilde drenge. Mangler du nogle wallstickers til børneværelset, finder du dem her. Vi har mange forskellige wallstickers til alle slags børn. 
Ønsker du et navneskilt ti døren på dit barns værelse, laver vi dette og det er enklet og lige tilat sætte op. Wallstickeren fås også med f.eks. en prinsesser eller traktor. Wallstickeren er ganske enkelt det perfekte navneskilt til netop din lille prins eller prinsesse, og gør det nemt for dine gæster at se, hvor dit barn bor.

Når du køber en wallsticker hos os, er du altid sikret, at wallstickeren er af høj kvalitet, der både gør det nemt for dig at hænge den op, men også gør, at den klistrer på langt de fleste glatte overflader. 
Nyheder
Kagerulle

Kagerulle

DKK 120,00

Mere
Kagerulle

Kagerulle

DKK 120,00

Mere
Træ spatel

Træ spatel

DKK 50,00

Mere
Gaveæske

Gaveæske

DKK 12,00

Mere